Verzenden & retouren


Verzendkosten:
Bij het afrekenen van uw bestelling krijgt u de volgende keuzes:
"Selecteer de gewenste verzendmethode & verzendkostenkosten voor deze bestelling."

Bij een bestelling binnen Nederland en bij een totaalbedrag lager dan 50 euro wordt er € 4,75 in rekening gebracht
Bij een totaalbedrag hoger dan 50 euro kunt u "free shipping" selecteren. De verzending is dan GRATIS.

Voor verzending naar het buitenland geldt een standaard verzendtarief van € 7,50
Uw zending wordt dan AANGETEKEND verstuurd. Verzekerd verzending is helaas erg kostbaar en dus niet via ons te regelen. Excuses voor het ongemak. Er is geen portvrij(free-shipping) verzending.

U kunt aan de linkerkant van de pagina onder het kopje "ASSORTIMENT" kiezen voor de categorie:
VEILIG & VERZEKERD Verzenden
Om Uw bestelling Veilig & Verzekerd te verzenden kunt u een aantal extra opties kiezen.

Standaard versturen wij boven de 50 euro ONVERZEKERD, er worden dan GEEN verzendkosten berekend (€ 0,00)
ECHTER het verzendrisico ligt dan bij de koper.

Wilt U toch VEILGER of VERZEKERD op laten sturen, kies dan voor 1 van onderstaande opties:

VEILIGER VERZENDEN:
Bestel bij Uw bestelling onderstaande artikelen mee:

NIET verzekerd, WEL met barcode te traceren.
Verzendbiljet TNT Post met handtekening voor ontvangst € 8,60 (Artikelcode ptHANDTEKENING)

VERZEKERD VERZENDEN tot 5 kilo:
Tot € 5.400,-- VERZEKERD MET WAARDE AANGIFTE + HANDTEKENING voor ontvangst RETOUR kost € 14,45 (ptPZwaarde1)

VERZEKERD VERZENDEN 5 TOT 1O kilo:
Tot € 5.500,-- VERZEKERD MET WAARDE AANGIFTE + HANDTEKENING voor ontvangst RETOUR kost € 17,50 (ptPZwaarde2)

Verzend procedures:

Safe Nederland verzendt in principe op WOENSDAG en DONDERDAG.
Op vrijdag en zaterdag verzenden wij niet omdat de goederen dan in het weekend in de sorteercentra van TNT Post liggen.
I.v.m. onzekerheid over de betrouwbaarheid van losse weekend werkkrachten is dit onze bedrijfs policy. Op maandag zijn wij gesloten en hebben dus ook geen verzending. Op dinsdag is het marktdag en in de winkel erg druk, zodoende ook op deze dag geen verzending.

Bij vooruitbetaling of betaling via Idael sturen wij uw zending pas op nadat door de boekhouding geconstateerd is dat uw betaling binnen gekomen is.


Retourneren van ontvangen Producten:
Indien u om wat voor reden dan ook artikelen retour wilt zenden, dient u ons eerst een e-mail te zenden waarin vermeld staat wat u wilt retourneren en om wat voor reden u dit wilt doen.

Wij zullen uw aanvraag tot retour zo snel mogelijk beoordelen. U ontvangt daarna van ons een retournummer, waarna u tot verzending kunt overgaan. Retouren zonder retournummer worden geweigerd! U dient dan het product compleet, in de originele verpakking en eventueel aangetekend terug te zenden.

De verzendkosten komen voor uw rekening. Retourzendingen NOOIT ONGEFRANKEERD aan ons opsturen.
TNT Post berekent dan extra port. WIJ ZULLEN DEZE KOSTEN WEER BIJ IN REKENING BRENGEN !!


Het product dient zorgvuldig en degelijk verpakt te zijn voor transport.
Tenzij anders vermeld, dient een afgedrukte kopie van de orderbevestiging (via e-mail door Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam naar u gestuurd) te zijn bijgevoegd.

Verder dient het afgedrukte formulier met het Retournummer en retouradres duidelijk zichtbaar in een envelop op de verpakking te zijn aangebracht. Producten zonder Retournummer op het formulier worden geweigerd!

Na ontvangst van het retourproduct sturen wij u een ontvangstbevestiging en informeren we u over de voortgang per email.

U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing tijdens transport naar ons magazijn of kantoor. Dit kan niet worden verhaald op onze transportverzekering. Wij behouden ons het recht voor alle aangeboden producten te controleren om te bepalen of de klacht-/storingsmelding terecht is.

Indien het product onzorgvuldig is verpakt kunnen kosten voor herverpakking en reparatie worden doorberekend, danwel vervalt de retourgarantie.

In geval sprake is van een retour in het kader van de Retourgarantie Producten Verkoop-op-afstand wijzen wij u op artikel 9 van onze alemene voorwaarden welke wij hieronder nogmaals vermelden:

Artikel 9. Retourgarantie Producten Verkoop-op-afstand
9.1
Afnemer - uitsluitend in de hoedanigheid van thuiswinkelende consument - heeft het recht de afgeleverde, maar niet in gebruik genomen, producten zonder opgave van reden binnen 7 werkdagen (afkoelingsperiode) na ontvangst aan Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam te retourneren. Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam zal alsdan aan afnemer de ontvangen (koop)som terugbetalen, minus (eventuele) handlingkosten die wij voor retouren berekenen.

Hieronder de navolgende voorwaarden:
-Producten zijn niet aangekocht in één van de fysieke vestigingen van Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam (bijv. betalen/pinnen-bij-afhalen);
-Producten zijn niet aangeschaft voor professioneel/zakelijk gebruik;
-De betreffende producten moeten in het desbetreffende bericht zijn omschreven als zaken waarvoor de retourgarantie geldt;
-Verzegelde of gesealde producten, zoals munten & baren verpakt in muntenhouders of gesealde catalogi, waarvan de verpakking verbroken is, worden niet teruggenomen;
-Op of aan het afgeleverde mag geen enkele wijziging zijn aangebracht en het afgeleverde dient in ongeschonden staat te zijn;
-Alle meegezonden documentatie,garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen in originele staat te worden gevoegd bij de retourzending;
-De retourzending moet uiterlijk op de 18e dag na ontvangst van het geleverde door afnemer weer in het bezit van Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam zijn;
-De kosten van frankering van de retourzending zijn voor afnemer;
-Alle eventueel voor eigen gebruik of anderszins gemaakte kopieën of bewerkingen of vertalingen van het geleverde - inclusief
o.a. diskettes, elektronisch materiaal, handboeken en documentatie - dienen bij de retourzending te worden meegezonden of op
het tijdstip van verzending vernietigd dan wel uitgewist te zijn;
-Deze retournering geldt voor het overige als ontbindende voorwaarde en niet als buy-back scheme.

- Europost Breda behoudt zich het recht voor om, na retournering van de bestelde goederen, handlingkosten in rekening te brengen aan de klant, die het product geretourneerd heeft, ad € 10,-- (incl.21% BTW)

Terug
Copyright © 2021 Safe Nederland. Powered by Zen Cart